EFTA-Benelux ALV en Seminar: AI in Flexo

Geplaatst op:

Op donderdag 7 november organiseert EFTA-Benelux een exclusieve ledenvergadering, gevolgd door een inspirerend seminar dat je absoluut niet wilt missen: "De Toekomst van AI in Flexo: Transformeer je Drukwerkprocessen!" @ het Nederlandse Drukkerij Museum in Etten-Leur

Op donderdag 7 november organiseert EFTA-Benelux een exclusieve ledenvergadering, gevolgd door een inspirerend seminar dat je absoluut niet wilt missen:
"De Toekomst van AI in Flexo: Transformeer je Drukwerkprocessen!"

@ het Nederlandse Drukkerij Museum in Etten-Leur

Dit evenement biedt een unieke kans om meer te leren over de nieuwste technologische innovaties in de grafische industrie en hoe je deze kunt toepassen binnen je bedrijf. Artificial Intelligence (AI) is niet langer toekomstmuziek—het is hier, en het gaat ook de Flexo-industrie veranderen. Wil jij weten wat dit voor jouw werkzaamheden of bedrijf gaat veranderen? Dit seminar geeft je de inzichten en tools om een start te maken.

Waarom moet je hierbij zijn?

Tijdens het seminar nemen we je mee op een fascinerende reis door de tijd, van de allereerste drukpersen, die je kan bewonderen in het museum, tot geavanceerde vormen van Generatieve AI (Artificial Intelligence). Je hebt ongetwijfeld al het nodige gehoord over AI, maar wat betekent dit nu écht voor jouw bedrijf in de Flexografische sector? Welke mogelijkheden zijn er en, nog belangrijker, hoe kun je AI succesvol implementeren in je dagelijkse werkprocessen? Dit evenement biedt antwoorden op al deze vragen en meer.

Je krijgt niet alleen toegang tot de nieuwste informatie, maar je hoort ook van experts uit de industrie die hun kennis en praktijkervaring delen. Aan de hand van concrete voorbeelden laten zij zien hoe AI al wordt toegepast en hoe jij dezelfde technologie kunt.

We hebben twee toonaangevende sprekers uitgenodigd:

  • Pieter de Buysser, oprichter van NXTGN, zal dieper ingaan op de manieren waarop AI de productieketen kan optimaliseren en de efficiëntie binnen drukwerkproductie enorm kan verhogen. Hij deelt zijn visie op de toekomst van automatisering en hoe bedrijven in de grafische sector kosten kunnen besparen door AI slim in te zetten.
  • Julie Demoulin van I-Visual zal een praktische kijk geven op de creatieve toepassingen van AI binnen grafisch ontwerp. Van het personaliseren van drukwerk tot het ontwikkelen van volledig nieuwe concepten: AI biedt ongekende mogelijkheden voor innovatie. Julie zal laten zien hoe ontwerpers en bedrijven deze technologie kunnen omarmen om hun creatieve processen te verbeteren en nieuwe markten te verkennen.

Voorafgaand aan het seminar vindt de jaarlijkse ledenvergadering (ALV) plaats, exclusief voor onze leden. De vergadering start om 14:15 uur.

De agenda en bijbehorende stukken nagezonden.

Praktische informatie

  • Datum: Donderdag 7 november
  • Tijdstip ledenvergadering: 14:15 uur
  • Tijdstip seminar: 15:00 uur
  • Locatie: Nederlandse Drukkerij Museum

Meld je vandaag nog aan!

Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat je je snel inschrijft om zeker te zijn van een plek. Dit is jouw kans om kennis te maken met de nieuwste technologieën.

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden en wees klaar voor de toekomst!

Meld je hier aan

Wij kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op 7 november voor een inspirerende en leerzame middag!

Terug naar het overzicht

Vragen? Neem contact met ons op >>