Nieuws

EFTA-Benelux Nieuws: Een Dag van Verandering en Erkenning!
Gisteren was een bijzondere dag voor EFTA-Benelux, want we mochten onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) houden op de inspirerende locatie van Oerlemans Plastics in Giessen.
EFTA Flexo Academy featuring Labelexpo Europe
Het nieuwe leerjaar van de Flexo Academy start dit jaar met een unieke kick-off.
MELD JE AAN voor het EFTA Seminar Digitaal in Flexo
Op donderdag 9 november 2023 worden in het Hilton Hotel in Antwerpen voor de vijfde keer de EFTA-Benelux Flexo Awards uitgereikt.
Kerstboodschap Roel Seele, voorzitter EFTA-Benelux
Het zijn bijzondere tijden. Waarschijnlijk zeiden mij ouders dat ook in de jaren 60 en 70, met onder andere de Cuba crisis, de oorlog in Vietnam, de koude oorlog tussen Oost en West en de grote veranderingen in de maatschappij.
Overlijden Jaap der Nederlanden
Deze week bereikte ons het trieste bericht dat onze oud-EFTA-Benelux voorzitter en Erelid Jaap der Nederlanden is overleden. Jaap is 85 jaar geworden.
EFTA-Benelux Technisch Seminar
Nu de kosten voor grondstoffen en energie stijgen wordt het voor bedrijven en toeleveranciers in de flexografische industrie steeds belangrijker om energie te besparen. Als kennis-organisatie nodigt EFTA-Benelux haar leden op dinsdag 15 november uit, in de oude elektriciteitscentrale van het Spoorwegmuseum in Utrecht, voor een middag waar op het onderwerp Energiebesparing zal worden ingegaan.
Verpakkingsdesignprojecten: workflow, eigendom en verantwoordelijkheden
Een verpakkingslancering loopt langs diverse partijen en “aandeelhouders”. Elk van deze partijen heeft zijn eigen werkzaamheden, verantwoordelijkheden, en meningen. Kortom: ieder wat wils. Om een traject met zoveel diversiteit toch succesvol af te leggen is een duidelijke verdeling essentieel. Met behulp van maar liefst 4 sprekers heeft ons webinar op 1 september jl. een “kijkje in de keuken” bij dit soort projecten gegeven.