Nieuws

EFTA Technische Themadag 2024: Een Inspirerende Dag over Extended Color Gamut in Breda

De allereerste EFTA Technische Themadag, gehouden bij Van der Vlak in Breda op 25 april 2024, was een groot succes en bracht een diverse groep van rond de 50 professionals uit de flexografische industrie bijeen. Het evenement, georganiseerd door EFTA-Benelux, bood een platform voor inzichten, netwerken en discussies over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Extended Color Gamut (ECG).

EFTA Commissie & Shadow Board Top-dag

Wij nodigen u van harte uit voor de EFTA Commissie & Shadow Board Top-dag, die zal plaatsvinden op woensdag 7 februari om 15.00 uur in Hotel Van der Valk te Breda. Een dag vol inspiratie, interactie en netwerkmogelijkheden!

Kerstboodschap Roel Seele, voorzitter EFTA-Benelux

Het zijn bijzondere tijden. Waarschijnlijk zeiden mij ouders dat ook in de jaren 60 en 70, met onder andere de Cuba crisis, de oorlog in Vietnam, de koude oorlog tussen Oost en West en de grote veranderingen in de maatschappij.

BLOG van de voorzitter ''Samen"

  De verpakkingsindustrie, waar wij deel van uitmaken, diende van de ene op de andere maand een evenwicht te vinden tussen de verstopte internationale leveranciersketen en het aan…

BLOG van de voorzitter ''EFTA Benelux drukt doorrrr''

Volgend jaar is het 40 jaar geleden dat (toen nog) EFTA Nederland werd opgericht. Inmiddels is de vereniging als EFTA Benelux als representant van flexografie niet meer weg te denken uit het Nederlandse taalgebied. In de aanloop naar het jubileumjaar blikt voorzitter Roel Seele terug op de evolutie van de vereniging en loopt hij vooruit op de periode na ‘Covid-19’.

Vragen? Neem contact met ons op >>