EFTA Flexo Academy 2023

 

  

 Na de zeer geslaagde cursusreeksen startte de EFTA-Benelux donderdag 10 oktober 2019 de vierde cursusreeks van de EFTA Flexo Academy.


Met de EFTA Flexo Academy brengt EFTA-Benelux de deelnemers alle aspecten bij die ervoor zorgen dat zij op een goede manier kunnen werken in de flexografische industrie. De reeds werkzame drukkers kunnen tijdens de cursus hun kennis verbreden. Daarnaast zijn de afzonderlijke dagen ook zeer nuttig voor andere doelgroepen, zoals sales- en laboratoriummedewerkers. De cursusdagen worden gegeven op locaties die een duidelijke relatie hebben met het onderwerp. Het is tevens mogelijk de cursus bij u in het bedrijf te geven, eventueel in korter tijdsbestek. De cursus of delen hiervan is overigens ook uiterst geschikt voor medewerkers van de verkoop buitendienst, de verkoop binnendienst, het laboratorium, de kwaliteitsafdeling en het bedrijfsbureau. Het volledige programma kunt u hier downloaden

Kosten 
De prijs voor één cursusdag per persoon is voor leden €225 (excl. BTW) en voor niet-leden €400 (excl. BTW). 
Indien de gehele cursus van vijf dagen wordt gevolgd is de prijs €1.050 (excl. BTW) voor leden en voor niet-leden €1.850 (excl. BTW).

Bij een deelname van minimaal vijf personen van één bedrijf, kan de cursus ook op het bedrijf gegeven worden. In dit geval neemt u contact op met het secretariaat voor een aanbieding en planning op maat.

Aanmelden
Aanmelden is op dit moment niet mogelijk. 

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met het EFTA-Benelux secretariaat via mail@efta.nl

 

 

Vragen? Neem contact met ons op >>