EFTA-Benelux

EFTA-Benelux
De European Flexographic Technical Association Benelux, in het kort EFTA-Benelux, is de brancheorganisatie voor bedrijven - en hun toeleveranciers - binnen het Nederlandstalige gebied van de Benelux, die het flexografisch drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt. Ook geïnteresseerde individuen en instituten kunnen lid zijn. Momenteel telt EFTA-Benelux circa 90 leden. 

Doelstelling
EFTA-Benelux, opgericht in 1981, heeft als primaire doelstelling om de branche op de hoogte te brengen en te houden van de vele technische mogelijkheden die de Flexodruktechniek biedt. Er wordt veel waarde gehecht aan het verbreden en delen van kennis en ervaring. Dit komt tot uiting in het belangrijkste speerpunt van de vereniging: opleidingen

Delen van kennis en informatie
De Flexografische industrie wordt ook beïnvloed door een aantal niet-technische ontwikkelingen, met name op internationaal gebied en op het gebied van milieu-, belasting-, en arbowetgeving. EFTA-Benelux volgt deze ontwikkelingen op de voet en informeert regelmatig de leden hierover.

Vragen? Neem contact met ons op >>