EFTA-Benelux Flexo Awards 2021

EFTA-Benelux is verheugd om de vierde editie van de prestigieuze EFTA-Benelux Flexo Award Competitie aan te kondigen. Deze competitie biedt deelnemende bedrijven de mogelijkheid om publieke erkenning te krijgen voor hun prestaties het afgelopen jaar. Gouden winnaars dingen tevens mee naar de internationale FTA Europe Diamond Awards.

De jury van de EFTA-Benelux Flexo Award Competitie 2021 bestaat uit vijf leden. Ieder van hen is een vooraanstaand persoon binnen de flexografische industrie, verpakkingsspecialist of werkzaam in de merkenindustrie of retail.
De uitreiking van de EFTA-Benelux Flexo Award Competitie 2021 zal plaatsvinden op woensdag 10 november 2021, fysiek te Hilton Antwerpen of digitaal.

Nu de vaccinatie in diverse Europese landen op stoom komt snakken we allemaal naar het hervatten van het ‘fysieke’ persoonlijke contact. Maar mocht het onverhoopt toch niet zover komen zal het evenement omgezet worden naar een ‘virtueel gala’ geïnspireerd op het geslaagde FTA Europe evenement op 22 april jl.

Er zal na afloop van het evenement tevens een juryrapport worden gepubliceerd. Dit jaar zal het evenement ook in het teken staan van het 40-jarig bestaan van de vereniging en het juryrapport zal worden gecombineerd met een speciale jubileumuitgave.

U kunt u nu opgeven als sponsor van het evenement, klik hier